Wedstrijd Vletroeien in Petten

Zaterdag 22 juni zal op het strand van Petten één van de vijf roeiwedstrijden worden gehouden als onderdeel van het klassement voor het NK vletroeien. Tijdens deze wedstrijd zullen sowieso de dames van de Reddingsbrigade Petten verder gaan met hun strijd voor het Nederlands kampioenschap. Verder zullen er misschien nog meer teams meedoen vanuit de reddingsbrigade Petten. We hopen ook met een herenteam en jeugdteam vertegenwoordigd te zijn. De wedstrijd staat open voor alle leden van de KNBRD. Je moet lid zijn van een reddingsbrigade (kan dus ook bijv Schoorl of Sint Maartenszee zijn) om mee te mogen doen.

Er zal om de winst gestreden worden in drie klassen: Heren, Dames en Jeugd. De heren zullen starten om 14.30uur. De dames en jeugd een uurtje later. Het programma start om 14.00uur met een briefing.

Wanneer je zin hebt: vorm een team (5 pers) en vraag meer informatie op over de wedstrijd door een mail te sturen naar christabrugman@gmail.com. Hopelijk kunnen we veel teams van buurtbrigades verwachten!

NB: Bij een te ruige zee wordt de wedstrijd afgelast.