Vacatures zomer 2021 – gesloten

Reddingsbrigade Sint Maartenszee is op zoek naar meerdere enthousiaste en sportieve mensen die ons team als lifeguard of postcommandant komen versterken komende zomer (van juni, juli en augustus 2021).

Je kunt tot 30 maart reageren op de vacature en sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in april.

Lifeguard

Als strandwacht ben je verantwoordelijk in de ruimste zin van het woord voor het voorkomen van verdrinkingen en andere ongevallen op zee en op het strand. Het merendeel van de werkzaamheden bestaat uit het verrichten van preventieve werkzaamheden, waaronder het waarschuwen, informeren van badgasten en overige voorkomende werkzaamheden.

Je zult komen te werken in een team dat veelal bestaat uit jonge, sportieve en sociale mensen. De samenstelling van de strandwachten is zeer variërend opgebouwd uit mannen en vrouwen, van verschillende leeftijdscategorieën. De gemiddelde leeftijd van de strandwachten is 20 jaar.

Voor informatie over de functie en hoe je kunt solliciteren: zie de Vacature strandwacht zomer 2021.

 

Postcommandant

 Samen met het team ben je verantwoordelijk, in de ruimste zin van het woord, voor het voorkomen van verdrinkingen en overige ongevallen op zee en op het strand. De postcommandant geeft uitvoering aan met het bestuur overeengekomen beleid en zorgt ervoor dat de uitvoering van dit beleid constant gewaarborgd is. De postcommandant heeft de dagelijkse leiding over gemiddeld 5 lifeguards welke samen in een wisseldienstrooster de gehele week het strand bewaken. De postcommandant onderhoudt contact met buurtbrigades en andere (hulpverlenings-)instanties.

Voor meer informatie (functie eisen, competenties, achtergrond informatie) zie de Vacature postcommandant zomer 2021.