Hoe kunt u ook helpen?

 

Word lid!

 

De reddingsbrigade wil graag nieuwe leden verwelkomen. Je hoeft geen geweldige zwemmer te kunnen zijn om deel uit tekunnen maken van onze vereniging. Lang niet alle leden hebben een brevet voor strandwacht en zijn toch actief binnen de vereniging. Administratieve, technische en andere ondersteunende mensen zijn erg welkom. Twijfelt u nog, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend kennismaken door één of meerdere dagen als vrijwilliger mee te draaien op ons strand of kom een keer langs bij de training. De kosten voor onze jeugdleden bedragen €15,- per jaar. Voor senioren is dit bedrag vastgesteld op €17,50 per jaar. Naast de jaarlijkse contributie dient eenmalig €5,- aan inschrijvingskosten te worden voldaan.

Wilt u lid worden, klik dan hier om het inschrijfformulier te downloaden.

 

Word donateur!

Wilt u geen verplichtingen, maar wilt u ons wel ondersteunen? Kies dan voor het levensreddende donateurschap! Als donateur wordt niks van u verwacht, u wordt niet geacht actief deel te nemen aan activiteiten en de hoogte van de bijdrage mag u zelf bepalen!

Een bedrijf kan eveneens donateur worden, echter, wellicht voorziet een sponsorschap dan nog beter in de behoefte. Bij het aangaan van een sponsorschap kunnen verschillende tegenprestaties worden besproken. Hoe de inhoud van deze tegenprestaties zal worden gevuld, is gebonden aan elk sponsorschap afzonderlijk.

Wilt u nu het donateurschap officieel maken, download dan het nu het donateur formulier en vul het in.

Tip Heeft u een reden om iets te vieren, bijvoorbeeld een jubileum en u wilt niet een standaard cadeau vragen, laat het dan op een speciale rekening storten die ten gunste staat van onze Reddingsbrigade. Een origineel cadeau en een waardevolle investering!