Vacatures zomer 2024

Reddingsbrigade Sint Maartenszee zoekt voor zomer 2024 (juni, juli, augustus) enthousiaste en sportieve kandidaten om ons team te versterken als lifeguard of postcommandant.

  • De sollicitatiegesprekken zijn al bezig, reageer zo snel mogelijk!
  • Gratis slaapaccommodatie wordt verzorgd voor kandidaten van buiten de regio.
  • Ervaring is een pré, geen vereiste. Ook zonder ervaring als strandwacht, maar met een sportieve en enthousiaste instelling, kun je solliciteren. We kunnen samen de opleidingsmogelijkheden bespreken (zoals een interne opleiding of deelname aan lifeguard-trainingsweken).
  • Bij aanname wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Lifeguard

Als lifeguard ben je verantwoordelijk voor het voorkomen van verdrinkingen en andere incidenten op het strand en in de zee. Je richt je op preventieve maatregelen zoals het waarschuwen en informeren van badgasten. Je werkt in een divers team met jonge, sportieve en sociale mensen, met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar die deze baan meestal doen als vakantiewerk.

Meer informatie over de functie en hoe je kunt solliciteren: zie de Vacature strandwacht 2024.

Postcommandant

Als postcommandant werk je samen met het team aan het voorkomen van verdrinkingen en andere incidenten op zee en het strand. Je geeft leiding aan een team van gemiddeld 5 lifeguards en zorgt voor de uitvoering en waarborging van het bestuursbeleid. Je onderhoudt contact met buurtbrigades en andere hulpverleningsinstanties.

Meer informatie over de functie, eisen en wat reddingsbrigade Sint Maartenszee je kan bieden, vind je bij de Vacature Postcommandant 2024.

Volg Reddingsbrigade Sint Maartenszee op Facebook of Instagram voor meer informatie. Voor vragen over werken bij reddingsbrigade Sint Maartenszee, stuur een e-mail naar info@rb-stmaartenszee.com