Vacature strandwacht – gesloten

Op dit hebben we geen open vacatures, maar vanaf 1 januari kun je weer solliciteren als strandwacht. Lijkt het je leuk om strandwacht te worden? Kom dan een dag meedraaien deze zomer of laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van toekomstige vacatures:

 

Voor meer informatie over de reddingsbrigade en de vacature als post-commandant zie het vacature overzicht.

Ben je op zoek naar een sportieve zomerbaan of vakantiewerk? Reddingsbrigade Sint Maartenszee zoekt enthousiaste lifeguards voor de zomer van 2024 (juni, juli en augustus) aan het mooie strand van Sint Maartenszee in Noord-Holland, vlakbij Schagen, Callantsoog en Petten.

Wat ga je doen als strandwacht?

Als strandwacht ben je verantwoordelijk voor het voorkomen van verdrinkingen en andere incidenten op zee en het strand. Je informeert en waarschuwt badgasten, zorgt voor bewaking met behulp van diverse redmiddelen en past EHBO toe als dit nodig is.

Je werkdag begint om 9:30 uur met het ophalen van de voertuigen, boot en waterscooter uit de opslag en het openen van de reddingsbrigade post. Wanneer het in de ochtend rustig is, besteden jullie tijd aan het onderhouden van het materieel en zwemmen om je conditie op peil te houden. In de middag ga je op patrouille met de auto om ervoor te zorgen dat badgasten niet op gevaarlijke plekken het water ingaan. De dag vliegt voorbij en eindigt meestal rond 18:00 uur, wanneer het strand weer rustig wordt. Na afloop van de werkdag geniet je samen met je collega’s van een gezellige maaltijd.

Functie-eisen strandwacht vacature

 • Minimaal 16 jaar oud
 • Minimaal twee weken beschikbaar
 • Sportief, sociaal en enthousiast
 • Bij voorkeur in bezit van lifeguard diploma’s, EHBO en ervaring. Als je nog geen ervaring en diploma’s hebt, dan gaan we samen kijken hoe je zo snel mogelijk deze kunt behalen (bijvoorbeeld door een lifeguard-trainingsweek of onze interne opleiding).
Wij bieden
 • Een passend salaris naar ervaringsniveau
 • Gratis overnachtingsmogelijkheden
 • Trainingen om lifeguard diploma’s te behalen
 • Gezellige werksfeer en afwisselend werk (zie instagram).
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst op basis van 5 of 6-daagse werkweek volgens rooster

Over ons team

Ons team strandwachten bestaat voornamelijk uit jonge, sportieve mensen die deze baan als vakantiewerk kiezen. We hebben een mix van scholieren, studenten en werkenden, met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar. We streven naar diversiteit in ervaring.

Sollicitatieprocedure

 • Een zwem/conditietest kan onderdeel zijn van de sollicitatie
 • Bij aanname wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd

Contact en solliciteren

Voor meer informatie, bekijk onze Facebook en Instagram of neem contact op via info@rb-stmaartenszee.com.

Solliciteren? Stuur je motivatie, C.V. en je beschikbaarheid naar: info@rb-stmaartenszee.com

Of vul onderstaand formulier in (dan zullen wij daarna contact met je opnemen):